3 maart 2020

Blacklight huren: totale gekte op je feest

Door Justin

Voor mijn dertigste verjaardag wilde ik een groots en uniek feest geven. Ik had het gevoel dat ik echt mijn jeugdjaren afsloot en dat ik nu, met mijn leven op orde, de uitdagende volwassenleeftijd inging. Die overgang wilde ik echt vieren. Want om de een of andere reden voelde mijn dertigste als een overgang. Natuurlijk is het louter symbolisch, maar ik wilde er toch uitgebreid bij stilstaan. In een tijd van veel feesten en vrienden die de gekste dingen verzinnen is het best moeilijk om op te vallen. Ik had dan ook geen idee wat ik wilde doen. Zou ik gaan paintballen, klimmen of skiën? Of zou ik iedereen gewoon thuis uitnodigen en wat gekke films huren Of zou ik een verkleedfeest geven? Ik had echt geen idee. Tot een vriend van mij voorstelde iets heel unieks te doen. Hij stelde voor om glow in the dark te gaan sporten. Daar had ik nog nooit van gehoord, maar het bleek erg leuk en makkelijk. Je moet een blacklight huren en wat tape en je kan een uniek feest geven.

Blacklight huren: uniek feest

Bij glow in the dark sporten sport je op een uniek verlichte sportbaan zoals tennis of handbal. Het veld krijgt een prachtige verlichting door een simpele ingreep, namelijk het inzetten van een blacklight. Als je de baan afzet met een bepaalde gekleurde tape dan geeft dat een prachtig effect. Nog leuker is om bijvoorbeeld de bal of T-shirts van tape te voorzien zodat je ook de bal of mensen laat oplichten wat natuurlijk helemaal een uniek effect geeft. Het idee sprak me enorm aan en ik verdiepte me even in een blacklight huren. Dat bleek vrij simpel. Natuurlijk moet je ook een zaal hebben en tape en het nodige spelmateriaal. Het lukte me dat te regelen en ik kon mijn vrienden uitnodigen voor het feest. En het werd een unieke belevenis.

Fantastisch feest

Ik legde mijn vrienden uit dat we in het donker gingen handballen. Dat werd natuurlijk totale gekte, maar de effecten van het blacklight en de tape was echt geweldig. Je zag de bal als een verlichte komeet door de hal suizen en van mijn vrienden waren alleen maar streepjes gekleurde tape zichtbaar waarbij dezelfde kleuren tape een team vormden. Het werd echt hilarisch. We hebben enorm gelachen en daarna hebben we nog uren gedanst in die mooie zaal. Dus geef je feestje eens een andere draai door een blacklight te huren!

Particuliere events

Geen grote of ingewikkelde show? Geen punt. Ook voor huisfeestjes, tuinfeestjes, verjaardagen en andere particuliere evenementen hebben wij mooie apparatuur. Bekijk onze website voor meer informatie!