15 juni 2020

Een schoen voor elke gelegenheid

Door Justin

Persoonlijk besteed ik graag de nodige aandacht aan mijn uiterlijk. Niet alleen omdat ik verzorgd en representatief voor de dag wil komen. Het is ook een stukje persoonlijke verzorging waardoor ik me goed voel. Als ik voor een avondje uit voor de kast sta en outfit na outfit aantrek, is dat niet alleen omdat ik niet weet wat ik aan moet. Het is ook een moment voor mezelf om me te verzorgen en te verwennen met de beste verzorgingsproducten. Ik moet dan ook zeggen dat ik ook wel weg ben van een goede shopsessie. Zeker wanneer het om schoenen gaat. Soms moet je jezelf gewoon verwennen. In deze blog vertel ik over de meest geziene schoenen en wanneer je ze aankan. Lees je mee?

Open schoenen

Het is bijna zomer! Mijn favoriete seizoen mag ik wel zeggen. Ik ben nogal een koukleum dus mijn winteroutfits zitten meestal verborgen onder een dikke winterjas. In de zomer pak ik dan ook graag uit met schattige jurkjes, jumpsuits en outfits met een luchtige rok. Maar ja wat doe je daaronder aan? We zitten immers niet te wachten op zweetvoeten. Een simpele flipflop is niet altijd wat. Een leuke espadrille of een mooie dunne sandaal kunnen de perfecte uitkomst zijn. Op de website van Vamos.nl hebben ze een groot aanbod aan prachtige schoenen, ook voor de zomer!

In de hoogte

Voor mij zijn er geen vrouwelijkere schoenen dan de pumps. Goed, ze zitten niet altijd even lekker en het vergt wat oefening om er goed op te kunnen lopen maar ze staan zo mooi dat dat het meteen waard is. Pumps verheffen iedere simpele outfit tot een glamoreuze look. Deze vrouwenschoen zorgt er ook nog eens voor dat je mooi rechtop moet staan en dat ziet er altijd beter uit dan een ingezakte houding. Of je nu een jurkje draagt of een goede jeans, je voegt met pumps meteen dat beetje vrouwelijkheid toe.

Stoere sneaker

Eén van de meest geziene schoen en misschien ook wel de meeste diverse en makkelijke is de sneaker. Deze schoen maakt van iedere outfit een casual look die altijd en overal kan. Zelfs met het meest chique jurkje wordt een stoere alledaagse outfit met de juiste sneakers. Daarnaast zorgt deze schoen er vaak ook voor dat je de hele dag op weg kan, omdat ze zo lekker zitten.

En al deze schoensoorten vind je op de website van Vamos.nl. Dat is wel zo handig, iedere schoen onder één dak. Welke vamos schoenen draag jij vandaag?