19 november 2021

Review: Borrelbox

Door Justin

Ik was zo enthousiast toen ze zeiden dat ik Borrelbox mocht reviewen! Ik weet niet zeker of dit iets Nederlands is of niet, maar ik was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat Borrelbox een maandelijkse abonnementsbox is die je een samengestelde selectie van Nederlandse voedselproducten stuurt. De doos die ik ontving had als thema "Borreltijd" en bevatte zes verschillende soorten items, waaronder een fles Nederlandse wijn, wat Nederlandse snacks (inclusief kroketten, die op minikroketten lijken) en wat Nederlandse chocolade . Ik heb nog nooit Nederlands eten gehad, maar ik ben echt blij dat ik de kans heb gekregen om het te proberen!

De prijzen van de borrelboxen

De prijzen van de borrolbox zijn te vergelijken met die van de supermarkt. De voordelen van het bestellen van de borrolbox is er zitten producten in die speciaal geselecteerd zijn voor een goed combinatie. Wanneer je de Borrolbox bestelt, kun je kiezen voor een Kleine Doos (€ 20,-), een Grote Doos (€ 35,-) of een Drankdoos (€ 30,-) en vervolgens kun je het tijdstip kiezen dat je wilt om je Borrolbox te ontvangen. U kunt voor elke maand een tijdstip selecteren tussen de 1e en de 15e van de maand. Toen ik de Borrolbox bestelde, kreeg ik een e-mail met de bevestiging van mijn bestelling en de mededeling dat ik mijn Borrelbox binnen een week na mijn bestelling zou ontvangen. Ik kreeg ook een bericht op Facebook met de vraag of ik mijn bestelling had afgerond.

Wat er allemaal in de borrelbox zit

Er zitten allemaal lekker dingen in zo als kaas vis nootjes. De verpakking van de producten is altijd heel netjes. Ik ben erg onder de indruk van deze box en ga hem zeker blijven ontvangen. Je kun ook zelf kiezen wat je in het pakket wil hebben. Je kunt de producten die je wilt in een speciale lijst zetten. Dus hou je van nootjes en niet van kaas dan kun je dit aangeven. Zo heb je regie over je eigen pakket. Er zitten ook allemaal verschillende soorten noten of kaas maar net wet je wil. Ook de drank kun je ook betellen. Hou je van wijn of van bier dan kun je deze kiezen. Ook het merk of soort kun je natuurlijk zelf kiezen. Dus voor ieder wil de ideale borrelbox met je eigen voorkeuren. 

Maar waar vind je deze lekkere borrelboxen bij debestelbox.nl ze hebben een scala aan boxen. Dus snel bestellen en genieten.