21 juni 2020

Leuke cadeaus voor hem

Door Justin

Heb je even geen inspiratie? Of ben je gewoon lekker opzoek naar een leuk cadeautje voor je man/vriend? Dan hebben wij een aantal leuke elementen die je los kan geven of kan combineren om een leuke dag met elkaar te hebben of om iets leuks te geven wat hij kan uitpakken!

1. Stuur een verrassingsgeschenk

Het maakt niet uit hoeveel ze beweren dat dit niet het geval is, jongens zijn dol op verrassende gebaren en geschenken. Het verzenden van chocolaatjes en bloemen naar de werkplek van je man zou de ideale manier zijn om hem te verrassen. Als je denkt dat chocolaatjes en bloemen niet zo goed bij je man passen, stuur hem dan een cadeau waarvan je weet dat hij er dol op zal zijn, zoals een koffiemok, zelfgebakken koekjes of gepersonaliseerde geschenken (T-shirt).

2. Plan een once-in-a-lifetime ervaring

Plan dit jaar iets bijzonders dat u allebei een once-in-a-lifetime ervaring belooft. Je kunt hem bijvoorbeeld verrassen met parachutespringen, naar een bekend pretpark, in een heteluchtballon of raceauto rijden. Wat je ook van plan bent te doen, zorg ervoor dat het iets is waar hij op een bepaald moment interesse in heeft getoond. Als je je aanmeldt voor parachutespringen, maar hij hoogtevrees heeft, zal het geen aangename verrassing voor hem zijn. Ga in plaats daarvan voor iets waarvan je weet dat hij het zeker leuk zal vinden.

3. Leuk om uit te pakken

Wil je wat leuks geven om uit te pakken? Dan kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld heren pantoffels, dit is super praktisch. De meeste mannen vinden het geweldig om te krijgen en daarnaast kan jij ze stiekem ook dragen.

4. Plan een uitje

Je man zal vast wel wat tijd met je alleen willen hebben, dus plan een fantastisch weekendje weg voor jou en hem. Als geld geen probleem is, boek dan een vakantie naar een plek waar jullie altijd al van hebben gedroomd. Als het krap is, boek dan een kamer in een betaalbaar hotel. U kunt ook zoeken naar kortingen. Het maakt niet uit of het hotel geen vijfsterrenaccommodatie biedt. Uw man zal het heerlijk vinden om quality time met u door te brengen, waar u ook heen gaat.

5. Ontbijt op bed

Kook wat hartvormige pannenkoeken, eieren, opgebakken aardappels, vers geperst sinaasappelsap en spek – een heerlijk traditioneel ontbijt dat je hem op bed kunt serveren. Als je geen fatsoenlijke kok bent of graag 's ochtends met je man in bed wilt knuffelen in plaats van te koken, is de bestelling bij het ontbijt.