31 maart 2020

TV en internet is dat nog van deze tijd?

Door Justin

In deze tijd hebben steeds meer mensen geen apart tv abonnement meer. Zij kijken alles via het internet. Dus heeft het nog wel zin om je te oriënteren op tv en internet? Om een nieuw tv en internet contract aan te gaan? Ik vind van wel. Natuurlijk kun je werkelijk alles online vinden, als je maar goed genoeg zoekt. Toch kan een lekker avondje doelloos zappen en hier en daar blijven hangen ook voor veel ontspanning zorgen. Als je tv kijkt via internet moet je gericht zoeken. Als je gewoon tv kijkt, dan kun je langs de zenders lopen tot je iets tegenkomt dat je aanstaat. En dat laat je dan aan staan.

Voorheen was het tv en internet en vast bellen

Dat kan nog steeds hoor, met een alles in 1 abonnement kun je nog steeds prima uit de voeten. Maar steeds meer mensen hebben een mobiel met daarop onbeperkt bellen. Dit neemt de noodzaak van een vaste telefoonlijn wel weg. Zeker nu het bereik van je mobiel ook in huis prima is (dat is ook nog wel eens anders geweest). Je zou natuurlijk prima uit de voeten kunnen met alleen internet. Alles is online te vinden en je kunt gemakkelijk van je mobiel, laptop of tablet naar je tv streamen. Maar wil je dat ook? 

Je hebt nog steeds een televisie nodig

Want lekker een film kijken met het hele gezin op één tablet, dat gaat natuurlijk niet werken. En als je dan toch een televisie hebt, dan kun je er maar beter voor zorgen dat die het altijd doet. Dat er zenders zijn die je gemakkelijk aan en uit kunt zetten, ook als je niet zo handig bent met internet. Het journaal van 20.00 uur zit er bij veel mensen ingebakken. Dat kreeg je mee met je opvoeding en dat pas je nu zelf ook toe. Zeker in deze rare tijden wil je precies weten wat er gaande is in de wereld.

Vergelijk internet- en tv-aanbieders online

Daar heb je nu heus wel even tijd voor. Dus ga naar bovenstaande website en vul je postcode in. Je ziet dan direct welke aanbieders van internet en tv er zijn bij jou in de regio. Ook de kosten per maand staan er direct duidelijk bij. Heb jij helder wat je nu betaalt? Dan zie je waarschijnlijk dat dat wel wat minder kan. Met een druk op de knop sluit je een nieuw abonnement af voor tv en internet. Daar heb je weer een tijd plezier van!